100% Secure Payments
Shipping Worldwide
Login to see your own currency
Handmade with love

Cushion monstera

Cushion monstera
Cushion monstera
€51,00 Incl. tax
1 item(s) left in stock

Filled washable cushion with base in Natural colour using loop technique and plants design in monstera green Read the story..

Material:
Cover: 97% cotton 3% other fibres / Filler: 100% polyester
Origin:
India
Dimension:
38 x 38 x 2 cm
Designer:
Lorena Canals
Color:
Natural & monstera green
2-8 days depending on region - because of the busy activities it can take longer. We do everything we can to ship your package as soon as possible.

The story

Lorena Canals, opgericht in 1990, is een interieur merk dat gespecialiseerd is in mooie, kindvriendelijke tapijten en textielaccessoires. Als pionier van het machine-wasbare tapijt biedt het merk een verscheidenheid aan stijlvolle en moderne textielproducten, zoals tapijten en kussens, waar iedereen, van jonge designliefhebbers tot nieuwe ouders, van kan houden.

De producten van Lorena Canals worden in India respectvol met de hand gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen, voornamelijk katoen en wol, en milieuvriendelijke, natuurlijke kleurstoffen. Het merk zet zich niet alleen in voor het creëren van prachtige, moderne interieur items, maar doet ook aan maatschappelijk werk.

Lorena Canals werkt samen met een aantal liefdadigheidsorganisaties in India aan initiatieven zoals het verstrekken van onderwijs en scholing aan lokale kinderen en het werken aan de verbanning van kinderarbeid in India.

Onderhoud

Machine was (capaciteit 8 kg of meer) afzonderlijk met behulp van een delicaat, 30ºC programma zonder bleekproducten.
Gebruik een lichte zeep en gebruik geen wasverzachters.
Haal dadelijk uit de machine wanneer de wasbeurt klaar is, want de kleuren kunnen gaan lopen of vlekken maken.
Drogen in de droogtrommel bij lage temperatuur.
Vermijd drogen in de zon.
Maak u geen zorgen als er pluizen verschijnen, want dit zijn resten van vezels die ontstaan zijn door het snijden van de katoen. Tijdens de eerste dagen is het raadzaam om het tapijt te vegen met een harde borstel in de richting van het pluche, en dan is het aan te raden om de stofzuiger te gebruiken.
Mocht u lange of losse draden vinden, knip deze dan met een schaar. Trek nooit aan een draad.

 
We would like to place cookies on your computer to help us make this website better. Do you agree? Yes No More on cookies »
Secure payments
Worldwide shipping
Tracking available
Insured shipping